Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /home/turizamp/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831
Padrino – Turistička organizacija Prijepolje
TOPRIJEPOLJE@GMAIL.COM
MENU
Padrino

Padrino

Kontakt: 062/880-57-84
http://www.ilpadrino.rs

Restoran Padrino je prvi restoran italijanske kuhinje u Prijepolju. Nalazi se na adresi Bijelopoljski put, poslovna zona Kolovrat.

Magija spremanja italijanskih specijaliteta odigrava se u kuhinji restorana pod budnim okom majstora kulinarstva. Dokaz tome su gosti koji se stalno vraćaju.

Kako sami Italijani kažu da je njihova hrana puna ljubavi i strasti, ukus iste možete probati samo u Padrinu. Pored italijanske hrane, ono po čemu su takodje prepoznatljivi jeste biftek, koji je tako spremljen kao da se nalazite u najluksuznijem restoranu u Evropi.

Pored ušuškanog zatvorenog dela restorana, tu je i bašta koja je sredjena sa stilom i odiše mirom. Takodje su česte uživo svirke uz koje možete provesti prijatno veče sa porodicom i prijateljima.