Ресторани

ПЕКАРА НОВА

Улица Светозара Марковића бб,Пекара нуди велики избор слатких и сланих пецива, разне врсте хлебова, буреке са месом и печуркама, пите са сиром, зељанице, као и питу са кромпирима

Контакт: +381(33) 715 701

ЋЕВАБЏИНИЦА ЦЕНТАР

Валтерова улица бр. 49, у старом делу града.Уз традицију дугу 100 година, породица Џанџановић нуди ћевапе посебног укуса, укуса старе чаршије и минулог доба.

Контакт: +381(33) 710 444; 710 222

Пекара атина

Трг ослобођења бб. На путу ка манастиру Милешева, у непосредној близини Сахат куле, налази се пекара дуге традиције и јединственог начина спремања комплет лепиња у пећима на дрва. У пекари можете пробати и ћевапе, буреке, пите са сиром и пите са кромпиром.

Контакт: +381(65) 61 84 533

КАФЕ БОМБОЊЕРА

Улица Санџачких бригада бб У самом центру града, у непосредној близини Дома културе и платоа који је једно од главних обележја града Пријепоља, налази се и кафе Бомбоњера, локал изузетног ентеријера, са погледом на главну улицу. У кафеу се служе све врсте алкохолних и безалкохолних пића, хладних и топлих напитака, коктели, а у склопу кафеа налази се и брза храна - пицерија која нуди пице, топле сендвиче, слане и слатке палачинке, а у летњем периоду и хладна освежења у виду сладоледа, воћних купова и банана сплитова.

Контакт: +381(33) 710 040; 710 070

РЕСТОРАН КАЊОН

Налази се у близини манастира Милешева. Архиктетуром подсећа на средњовековне куће турског доба, са малим лучним прозорима, верандама и терасама украшеним дрвеним детаљима, двориштем прекривеним травњацима и турском калдрмом. У врелим летњим данима популарно је место окупљања многих туриста и домаћих гостију. Капацитет летње баште је око 100 места, а у зимском периоду капацитет етно ресторана је око 40 места. С обзиром на то да се у склопу ресторана налази рибњак, главна понуда је пастрмка, димљени шаран, рибља чорба, рибља паштета, козији сир, домаћи хлеб, тулумбе, урмашице. За најављене госте постоји могућност припремања традиционалних јела: разне пите, сарме, соган долме, чорбе, печења.

Контакт: +381(64) 875 68 24; +381(64) 875 68 03

РЕСТОРАН ЛОВАЦ

Ресторан Ловац је познат по свом угодном и домаћем амбијенту са увек гостољубљивом и расположеном послугом и присном атмосфером, која ће Вас увек изнова мотивисати да се вратите. Спој угодне атмосфере и богате понуде домаћих јела из домаће кухиње спремљених на традиционалан начин, учиниће да Ваше гастрономско искуство буде незаборавно. Ресторан Ловац се налази на магистралном путу Београд – Бар, у општини Пријепоље. У менију ресторана налазе се аутохтона јела и пића по којима је овај крај препознатљив, а све то на савремени начин и у складу са новим прописима и стандардима. Налазимо се на адреси Бјелопољски пут бб, Пријепоље.

Контакт: +381(33) 771 337; +381(69) 781 800

РЕСТОРАН СТАРА ЈАБУКА

Трг Братства И Јединства број 1 Ресторан се налази у центру града, у близини зграде општине, и у својој понуди издваја хладна и топла предјела (хељдопита), кувана јела, јела са роштиља, рибље специјалитете, супе и чорбе као и дезерте (палачинке). У ресторану нуде све врсте алкохолних и безалкохолних пића.

Контакт: +381(33) 711 695

РЕСТОРАН КОСАЧ

Улица Милешевска број 39 У ресторану занимљивог ентеријера који се налази на путу ка манастиру Милешеви, можете пробати хладна и топла предјела, кувана јела, јела са роштиља, рибље специјалитете, супе и чорбе, дезерте и све врсте алкохолних, безалкохолних пића и хладних и топлих напитака.

Контакт: +381(60) 71 13 200

УГОСТИТЕЉСТВО КАРАХОЏИЋ

Улица Изета Чавића број 12/а У оквиру угоститељства послује ресторан. У својој понуди издвајају: топла и хладна предјела, супе, чорбе, готова јела, рибље специјалитете, сендвиче, јела по поруџбини, јела са роштиља и дезерти (баклаве и тулумбе).

Контакт: +381(33) 713 058

ПИЦЕРИЈА ФИОРЕ

Улица Владислава Томашевића број 8 У пријатном амбијенталном простору можете уживати у специјалитетима: пастрмци на жару, лимској риби, као и свим врстама хладних предјела, пицама, у јелима по поруџбини, алкохолним и безалкохолним пићима, хладним и топлим напитцима.

Контакт: +381(33) 712 103

ЋЕВАБЏИНИЦА БРАЗИЛ

Улица Светозара Марковића број 2 У својој понуди издвајају све врсте јела са роштиља, комплет лепиње, буреке, пите са зељем, пите са сиром и пите са кромпирима, а све то уз безалкохолна пића и топле напитке.

Контакт: +381(64) 28 46 210

ПОСЛАСТИЧАРНИЦА МИЊОН

Валтерова улица, број 82 У посластичарници можете пробати више врста сланих специјалитета као сто су буреци, роштиљски програм, топле сендвиче као и све врсте пецива а све то засладити изврсним колачима, тортама, у летњем периоду и сладоледима. У овом локалу можете пробати и традиционални специјалитет- туфахије чији укус сигурно нећете заборавити. Посластичарница нуди све врсте безалкохолних пића и разне топле и хладне напитке.

Контакт: +381(66) 90 61 771